DÉ NOVO


Sef van Megenlaan 26
5872 AW Broekhuizen

Tel. 06 13 35 45 18
shiatsupraktijkdenovo@gmail.com

Tarieven & vergoedingen


Per 1 oktober 2013 ben ik als lid ingeschreven bij de FAGT (Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeuten) en bij de RBCZ. Naast certificatie en registratie biedt het RBCZ een onafhankelijk tuchtrecht via de TCZ. Verder ben ik aangesloten bij Quasir (klacht- en tuchtrecht voor cliënt en geschillen commissie.
Kijk voor meer info op deze sites. (Klik op de onderstaande logo's)

www.FACT.org
www.rbng.nl
www.quasir.nl
www.zorggeschil.nl
Om mijn licentie te behouden volg ik jaarlijks een aantal bij- en nascholingen, waarbij deze geaccrediteerd zijn bij deze beroepsverenigingen.
Deze kun je terug vinden op de pagina Over mij.

Voor de behandelingen heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts.
Afhankelijk van uw (aanvullende) verzekering wordt de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed. Gaat niet van eigen risico af. Voor specifieke informatie kun u contact opnemen met uw eigen zorgverzekeraar. U kunt ook op de site van FAGT kijken, daar vindt u een lijst van alle zorgverzekeraars met hun vergoedingen.

Bij een eerste afspraak wordt naar uw polisnummer van uw zorgverzekeraar en een geldig identiteitsbewijs gevraagd. Hierop staan gegevens die vermeld moeten worden op de nota die u ontvangt.

Een behandeling duurt normaal 60 minuten. Dit wordt ook door mij geadviseerd voor het beste resultaat. Echter, in overleg met de cliënt kan de behandelduur worden verkort. Dit zou dan kunnen betekenen dat behandelingen korter op elkaar gaan volgen om hetzelfde resultaat te bereiken.

Behandelingsduur en prijzen:
Consult 60 minuten     € 65,-
Consult 45 minuten     € 50,-
Betalen: contant of pin.

Er kan een afspraak gemaakt worden voor de volgende dagen:

Maandag gehele dag.
Dinsdag gehele dag.
Donderdag gehele dag.
Avonduren in onderling overleg.

Gelieve afspraken 24 uur van te voren afmelden anders worden deze in rekening gebracht.